Jumaat, 25 November 2011

Lagi lama lagi best

Ha..ha... sambil tulis blog, sambil makan kek pisang wife aku buat. 

(foto mamat ni. tak de kait-megait pun dengan tajuk aku ini)

Ha...ha....ha......apa punya tajuk la posting aku hari ini. Ini semua berkisarkan perbulan lidah bertekak lidah sampai tegang urat leher. Yang aku pelik nya tajuk yang jadi berbalah air liur ini bukan lah yang berkaitan dengan politik atau hal-hal kerja yang biasa. em..lantak lah....aku tak dapat nak huraikan dalam bentuk perkataan, kerana tak tahu nak mula macam mana.

"Lagi lama lagi best"


~sekian~

3 ulasan:

  1. haih... try nampak... kah kah kah

    BalasPadam
  2. tak la jugak, tajuk sama perbutan lain kot..ha...ha...

    BalasPadam
  3. hheehehehehee...org bujang susah nak paham konsep terulung abad ini....

    BalasPadam