Ahad, 29 Disember 2013

Whey Protein - Info Diet

Kenapa Bayar lebih untuk mendapatkan Whey Protein yang berkualiti setaraf dengan Whey Protein luar negara.

Nama produk: InfoDiet Whey Protein
Kuantiti: 1 kg
Jenis Protein: Whey Concentrated
Perisa: Coklat
Ianya HALAL

Nutrition Fact: Sediaan 30gram mengandungi
**103 kalori
**20.1 gram protein
**4.3 gram karbohidrat
**0.6 gram lemak

Asid Amino (BCAA):
*Isoleucine 1200mg
*Leucine 4502mg
*Valine 1115mg

Harga: RM75
Tidak termasuk kos penghantaran


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kenapa murah sangat, whey lain sampai ratus2"

Whey Protein (info Diet) ini murah kerana dibotolkan dalam bentuk 1kg. Kebanyakkan whey yang dijual dalam bentuk 2.2kg. Selain dari itu Info diet Whey adalah 100% R&D dan dikilangkan Malaysia. Tiada kos pengangkutan dan kos duti dari luar negara seperti yang dikenakan keatas whey import.

Dari beza harga ianya tidak lah dikira terlalu murah. Kerana jika anda ke US atau UK atau New Zealand, anda boleh dapati 1 kg Whey dijual dengan harga RM50 sahaja (lepas tukaran nila wata wang).


Di Info Diet kami sedaya upaya berusaha kearah itu, menghasilkan whey yang lebih murah dan berkualiti setanding dengan whey import.

Apa yang menjadi penghalang adalah kuantiti pengeluaran. Diluar negara, mereka boleh letakkan harga yang murah kerana kos pengeluaran sangat rendah kerana 'volume' pengeluaran sangat tinggi akibat permintaan sangat tinggi.

Justeru dengan itu, demi merealisasikan harga Whey yang murah sokongan daripada anda semua amat diharapkan.Terima kasih kepada anda yang telah 'support' dan membeli Info Diet Whey Protein.
 


** Keterangan lanjut : https://www.facebook.com/#!/infodiet

2 ulasan:

  1. Maaf kan kami, buat masa sekarang kami tidak dapat menerima sebarang tempahan asat sebab2 yang tidak di elakkan. Sila rujuk di laman info diet.FB untuk keterangan lanjut.

    Terima kasih

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, katanya produk ni dah x jual? kenape ye? sebab saya masih ingin nak beli produk, kindly advise, jika ada informasi untuk mendapatkannya

    Asbi- Puchong (Tel:0176617672)

    BalasPadam