Isnin, 12 Disember 2011

Meletop keba.....bom.....(siapa sangka)

  Ha..ha... sambil tulis blog, sambil makan kek pisang wife aku buat.

 Lega rasanya cik puan Norliza dah tamat kan zaman DGFE nya. Mana tak naya bila puan ni balaik bercuti dengan family beliau mesti kita orang yang baik hati ini dok complane gambar-gambar yang diambil... Tetapi pada hari khamis 8 dec 2011 adalah...hari yang ditunggu-tunggu...tup..tup meletup ........apa tidaknya cik puan ni .....beli camera baru model canan DSLR 1100D. Tahniah lepas ni gambar kalau tak cantik gak...boleh jual degan member-member harga murah-muarah...he..he....jangan marah. 

 Aku lah jandi mangsa puan kita ni...diheret nya aku gi BB plaza .....hu tak pa ....aku dah berjaya meracun sorang lagi member yang suka tengok gambar cantik-cantik...nasihat aku pada puan liza n ..belajar lah tengok gambar orang lain...yang supeb bio gambar kita pun supeb.

~sekian~



4 ulasan:

  1. lepas ni meletop lg...jg jg....2 lg sedang menunggu

    BalasPadam
  2. Tahan PS ! tahan gelodak nafsu mu ! ingat DGFE

    BalasPadam
  3. Kakak tak ada pun lagi. Guna camera biasa aje...

    BalasPadam
  4. tak pa kak nanti ada modal boleh beli ....

    BalasPadam