Jumaat, 3 Februari 2012

Cuti sakit - MC

Ha..ha... sambil tulis blog, sambil makan kek pisang wife aku buat. Alhamdulilah hari ini aku dapat tanda-tanda demam dan selsema (sakit tekak), anak-anak aku dan wife aku dah seminggu demam, kali ini aku dan si Ahmad pulak yang demam. Si Ahmad anak aku yang ketiga ni..nampak macam biasa je aktifnya tetapi bila sampai di klinik dan Doc' check temperature hu....panas bandan nya 39deg/c. Alhamdulilah aku gi klinik, jika tidak tak tahu lak temperature badan dia tinggi. 

Adoi .....rasa tak beselera nak menaip....nak rehat lah....Sebelum to aku nak tunjuk gambar ala-ala Uncle gedek (.blogbeginsatforty.com/).



~sekian~



2 ulasan:

  1. dah jadi gedek dah sekarang.....

    BalasPadam
  2. Aaaaaaa...!!!!!!!! baru jumpa entry ni...!

    Pinjam helmet?!

    BalasPadam