Sabtu, 7 Januari 2012

Rasa berbaloi tak

Ha..ha... sambil tulis blog, sambil makan kek pisang wife aku buat.  Hari ini aku berpusing-pusing di sekitar ruang shopping complek eon (Jusco Rawang), sungguh aku tertekan melihat ramai pengunjung yang singah makan di store-store makanan fast food masing-masing memegang salah satu andara 2 barangan, yang kini cukup moden dan bergaya. Ha ..nak tahu apa dia? hu..hu....kalau tak ipod sudah tentu table Samsung Tab. 

Serentak dengan itu terlintas di dalam kepala hotak aku, yang tahun ini aku nak memiliki nya. Memandang kan alat penulisan blog aku ini pun dah berusia sama sesusia anak sulung aku jadi aku berhajat hendak mengantikan dengan yang baru...bukan kerana sudah tidak dapat digunakan atau rosak..tetapi agak slow untuk aku mengunakan software-software yang berat.contoh ps4, cad dan sebagainya.


Ni nak tanya kengkawan ni....budjet aku tak lah banyak, dan berbaloi tak beli benda-benda ini? Dan kalau boleh biarlah tahan sekitar 5 hingga 6 tahun pengunaanya. 


+



~sekian~

 










____________________________________________________________________________


3 ulasan: