Ahad, 1 April 2012

Kisah Hati

 Kisah petang jumaat lepas yang aku cuba panjang-panjang kan kat ruangan blog aku ini, bukan apa tertarik dengan gelagat kengkawan...yang menjadi gurawan ha.....ha....ha..... Semua itu bermula dengan aku la....mengepos e-mail tentang bosan nya aku di waktu petang tooo. ia lah gaji bulan lepas dah masuk...mood hari jumaat, tak de lain lah fikir nak bershoping je..... gaji dah masuk kataka. hingga kan tersangap-sangap aku depan pc kat opis. Jadi jalan keluar dari mengantuk,.....layan lah lagu Kisah Hati ni...sambil aku melayan terpanggil pulak untuk meng e-mailkan pada kengkawan, mana tahu ada yang boring gila macam aku ..ha..ha.... dari satu e-mail ke satu e-mail layan..bergurau..hak..hak..hak.....k.... lah tak leh cerita panjang-panjang, hanya yang terlibat sahaja yang tahu kesah dan bolehah gelak sampai pecah perut sorang-sorang....jom layan youtube "Kisah hati dari-Alyah.

2 ulasan:

  1. Memang selambak laa bro... tapi lumayan kan kan kan ? hehehehehe

    BalasPadam